Олександр Тютюнник на псевдо “Добрий” — військовий зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил ЗСУ

8 вер. 19:00


Його родина з діда-прадіда воює проти російського окупанта ще в складі УПА. Олександр Тютюнник — військовослужбовець Зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил ЗСУ. В українському війську вже понад 20 років. 2014-го пішов боронити Україну на Донбас добровольцем у складі зведеного загону Повітряних Сил «Дика качка». Разом з побратимами утримував легендарну та стратегічно важливу позицію «Зеніт», поблизу шахти “Бутівка”, між Авдіївкою та Донецьком, нищив окупантів на околицях Донецького аеропорту.

Незадовго до повномасштабної війни Олександр Тютюнник викладав у Харківському національному університеті Повітряних Сил. А з перших днів повномасштабного вторгнення став пліч-о-пліч з іншими викладачами університету та курсантами, серед яких була і його донька, боронити Північну Салтівку в складі батальйону «Світоч» — тактичної групи Харківського національного університету.

Разом із підрозділами 92-ї ОМБр обороняв Харків, Північну Салтівку, Циркуни, приймав участь у контрнаступі ЗСУ під час звільнення Харківщини. На разі Олександр Тютюнник — військовослужбовець Зведеної стрілецької бригади Повітряних Сил ЗСУ. Це новостворена бригада, яка вже веде наступальні дії на Донеччині.

 

Інші випуски
Більше відео