Вінницький центральний міст ремонтують: транспорт ходить за графіком

16:04, 10 кві. 2019
 
Вінницький центральний міст ремонтують: транспорт ходить за графіком

Ремонтні роботи з заміни асфальтного покриття на Центральному мосту розпочали 10 квітня. Планують відремонтувати 180 погонних метрів тротуару за технологією мілкозернистого асфальту. Роботи планують завершити до 20 квітня.
« Готуємо основу під асфальтування, поточний ремонт проводимо. Раніше тут був бетон, замість нього покладемо шар асфальту», - розповідає бригадир «Шляхбуду» Тарас Дідусенко.

За словами директора Департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Володимира Ніценка, мілкозернистий асфальт за своєю технологією дешевший за поліуретановий та стійкіший до погодних умов і протиожеледних засобів. «Ми розглядали різні технології, в тому числі і лоліретан, і сік , але це велика вартість і враховуючи наші погодні умови та використання протиожеледних заходів ми прийшли до висновку, що мілкозернисте покриття буде кращим і не буде такого навантаження на бюджет».


За такою технологією у місті заасфальтували ділянки пішохідних смуг на вулицях Василенка, Ступки, Київської, Саксаганського та Матроса Кішки. Завершують ремонтні роботи й на Гніванському шосе та на вул. Пирогова біля кінцевої зупинки тролейбусів "Аграрний університет".