У Вінниці почали оформляти муніципальну картку вінничанина

13:16, 7 бер. 2019
 
У Вінниці почали оформляти муніципальну картку вінничанина

У Вінниці пільговикам почали оформлювати муніципальну картку. У приміщенні «Вінницякартсервіс» черги з охочих подати заяву. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код та документ, який засвідчує пільгу. На ресепшені містяни отримують талон, після чого очікують своєї черги до спеціаліста.

Муніципальна картка вінничанина — це своєрідний носій електронного квитка, каже спеціаліст із маркетингу «Вінницякартсервіс» Вероніка Савчук. Наразі працівники підприємства формують базу по пільговиках.

«Загалом муніципальна картка вінничанина поділяється на персоніфіковану і неперсоніфіковану. Персоніфікована, в свою чергу, є пільгова, яку ми зараз будемо видавати. Є учнівська, студентська та загальна. Пільгова дозволяє пільговим категоріям та пенсіонерам зберегти своє право на безкоштовний проїзд у муніципальному транспорті Вінниці», зазначає спеціаліст із маркетингу Вероніка Савчук.

Оформити «картку вінничанина» можуть лише пільговики з вінницькою пропискою, а таких — близько 80 тисяч містян, додає Вероніка Савчук. « Для того, щоб за кілька місяців наповнити базу, нам потрібно вдень обслуговувати близько 800 людей. Зараз ми обслуговуємо близько 300. З квітня відкриються центри з обслуговування при ЖЕКах, де можна буде також оформити заявку на отримання персоніфікованої картки пільгової».

Студентам та усім іншим вінничанам оформити заявку на отримання муніципальної картки  можна буде з травня, онлайн. Учням їх будуть оформляти у навчальних закладах.