Вчитель інформатики з Вінниці у 10 кращих вчителів країни

13:57, 9 жов. 2019
 
Вчитель інформатики з Вінниці у 10 кращих вчителів країни

Найкращим вчителем України за народним голосуванням на сайті 1+1 став вчитель інформатики з Вінниці Олег Слушний.

За вінничанина проголосувало 27% учасників голосування.

- Коли оголосили результати в номінації “Вибір українців”. Для мене було дуже приємно відчути ось цю шалену підтримку. Та кількість голосів, яка була віддана в мою підтримку, вона просто вражає. Коли я дізнався результат, що це приблизно 135 тисяч людей виявили бажання підтримати мене у номінації “Вибір українців” - це емоціями просто не передати, — ділиться враженнями Олег Слушний.

Приз глядацьких симпатій та освітню подорож у Дубаї він отримав на церемонії нагородження найкращих освітян країни за версією премії Global Teacher Prize Ukraine 2019. Перемогу здобув у номінації “Вибір українців”.

Чоловіку 33 роки. Понад 15 років, він викладає інформатику та математику у ЗШ №20.
Школярям стиль викладання вчителя Слушного — подобається.
- Олег Миколайович дуже хороший вчитель, він дарує нам посмішки на кожному уроці. Ми використовуємо не тільки КП, а й мобільні телефони... і цим урок стає цікавішим. Він намагається донести нам все, що знає, — каже Артем Конецул — дев’ятикласник школи №20.

Нагадаю, “Global Teacher Prize Ukraine” — щорічна національна премія для вчителів заснована 2017 року. У цьогорічній премії взяли участь понад 3000 вчителів. Перемогу виборола Учителька англійської мови та зарубіжної літератури, української мови та літератури Наталія Кідалова з Мелітополя.