У Вінниці касирку банку, яка без відома пенсіонерів знімала гроші з їхніх карток - відпустили під заставу

9:56, 14 сер. 2019
 
У Вінниці касирку банку, яка без відома пенсіонерів знімала гроші з їхніх карток - відпустили під заставу

У Вінниці касирку банку, яка протягом року викрадала гроші з карток пенсіонерів — відпустили під заставу у 40 000 гривень. Про це Суспільному розповіла речниця поліції області Ірина Добровольська.

Як повідомляється на сайті ГУ НП області, до Вишенського відділку поліції звернулись представники одного з відділень вінницького банку. Ті, запідозрили касирку відділення у розкраданні коштів клієнтів. З карток останніх зникали гроші в сумі від 500 до 1000 гривень. Усі вони знімали пенсії в касі банку і їх обслуговувала одна касирка. Поки клієнт знаходився біля вікна каси, жінка встигала двічі провести банківську операцію – зняти суму необхідну клієнту і кілька сотень для себе. Підписи на квитанціях — підробляла, — розповів начальник Вишенського відділення поліції Володимир Поліщук.

За підроблення документів та крадіжку жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину одразу за двома статтями ККУ.

- Працівниками поліції вилучена вся документація. Проведено низку експертиз за висновками яких встановлено, що на чеках підписи є підробними. За таке правопорушення їй загрожує до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Матеріали справи готуються на розгляд суду, - розповіла Добровольська.

 Свою провину працівниця банку визнає. Поліції сказала - гроші їй потрібні були на лікування родичів.