Про пестициди і забруднення водойм - у четвер, у "Звітах наживо"

10:11, 23 лип. 2019
 
Про пестициди і забруднення водойм -  у четвер,  у

25 липня, у четвер, о 19:20 у прямому ефірі #Звітів_наживо спілкуватимемося із начальником Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорієм Сидоруком. Ми запитаємо у нього про ситуацію із забрудненням річки Рось пестицидами, чи є перевищення норм небезпечних речовин у водоймі та у криницях жителів села Збаржівка Погребищенського району. Також поцікавимось якістю води у річці Південний Буг та порушеннями, що були знайдені в закладах оздоровлення та відпочинку дітей.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на сторінці UA:ВІННИЦЯ у Facebook.
Якщо вам є що запитати у Григорія Сидорука, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Сидорука. Ведуча Ельвіра Бондаренко-Ястремська озвучить його у прямому ефірі.
Також можна поставити питання протягом ефіру за телефоном: 0(432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).
Нагадаємо, спільний проект UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.