Від сьогодні по Замостянській транспорт їде по новому

15:04, 12 чер. 2019
 
Від сьогодні  по Замостянській транспорт їде  по новому

У зв’язку з початком реконструкції другої черги вулиці Замостянської — відсьогодні,  12 червня, там почав працювати реверсний рух трамваїв. Для більшості вінничан це стало несподіванкою. Вранці тут утворилися затори. За словами директора міської транспортної компанії Михайла Луценка, нині це питання вирішується: двосторонній рух відкриють по вул. Стрілецькій. Загалом, каже є схема руху з відповідними дорожніми знаками та вказівниками для усіх учасників дорожнього руху на період заміни трамвайних колій. Їх, до речі, реконструюють за новітніми технологіями. Нові трамвайні колії влаштовують на плити, щоб не було просідання колій.

Зупинка трамваїв «міський палац мистецтв «Зоря» тимчасово перенесена на вулицю Стрілецьку. Маршрутні таксі №3А, 8Б, 23А будуть рухатися в обох напрямках по вулиці Академіка Янгеля, Винниченка, Острозького та проспектом Коцюбинського. Маршрутне таксі № 8А курсуватиме в обох напрямках по вулиці Замостянській: кінцевий пункт маршруту тимчасово перенесуть на перехрестя вулиць Замостянська-Острозького.
Нагадаємо, міський департамент комунального господарства та благоустрою оголосив тендер на проведення реконструкції вулиці Замостянської (від вул. Стрілецької до проспекту Коцюбинського) в м. Вінниці (II черга будівництва). Очікувана вартість закупівлі – 89,9 млн гривень. Реконструкцію проводять коштом міського і державного бюджетів у співфінансуванні 30 та 70%.