У Вінниці пройшов груповий етап Чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО

15:50, 12 кві. 2019
 
У Вінниці пройшов груповий етап Чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО

З 24 березня по 14 жовтня відбуваються змагання 5 сезону Чемпіонату з футболу серед команд «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО. Матчі проходять щотижня в 42 містах України.

Перший тур групового етапу, 12 квітня, приймала Вінниця. На стадіоні спорткомплексу «Нива» зустрілися авіатори з Вінниці, прикордонники з Хмельницького, десантники та поліціянти з Житомира. Загалом, чотири футбольні команди, які представляють регіональну групу «Центр».
Вінницька команда «Дика качка» сформована з військовослужбовців ПС ЗСУ. У першому матчі «дикі качки» зустрічаються з прикордонниками з Хмельницького.

Військові грають два тайми по тридцять хвилин. З рахунком 3:2 перемагають вінничани.
Загалом, під час першого туру кожна з команд провела три зустрічі.
Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО відбудуться традиційно з 5 по 14 жовтня на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «ДИНАМО» ім. В. Лобановського.
Організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».
Цього року у Чемпіонаті беруть участь 88 команд сектора безпеки та оборони України й ветеранів АТО, а це близько 3000 учасників бойових дій — захисників України.

За результатами групового етапу Чемпіонату 24 кращі команди матимуть можливість з 05 по 14 жовтня у фінальній пульці на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «ДИНАМО» ім. В. Лобановського розіграти — перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО до Дня Захисника України 14 жовтня.