Підготовка до опалювального періоду: де у Вінниці прокладають нові тепломережі

12:54, 13 бер. 2019
 
Підготовка до опалювального періоду: де у Вінниці прокладають нові тепломережі

КП «Вінницяміськтеплоенерго» розпочало реконструкцію теплових мереж. Роботи проводять на трьох ділянках. Аби не припиняти постачання тепла до осель споживачів, прокладають нові мережі. «Під час реконструкції та прокладання тепломереж використовуються труби з попередньо ізольованим трубопроводом із низькою теплопровідністю. Для чого це потрібно? Для того, щоб уникнути тепловтрат на цих ділянках», - розповідає в. о. начальника відділу роботи зі ЗМІ та громадськістю Сніжана Шпікіна.
На час проведення ремонтних робіт на цих ділянках призупинили рух транспорту. Проте проїзд карет «швидкої» забезпечуватимуть. «Хочемо звернутися до споживачів: якщо вони бачать, що виникають певні порушення на даних ділянках, де працюють «Вінницяміськтеплоенерго», просимо телефонувати на лінію за телефоном 43-34-95, яка працює цілодобово 7 днів на тиждень», - каже речниця міськтеплоенерго.
Загалом, протягом року підприємство планує здійснити реконструкцію теплових мереж на 32 ділянках. На них потрібно замінити 4 км 63 метри труб.
Роботи завершать наприкінці серпня. Кошти залучені з інвестиційної програми підприємства. Цьогоріч — це понад 11 млн грн. Також грішми допоможе міськрада.