Постковідна реабілітація та ускладнення після коронавірусу

7 чер. 19:00


Кількість підтверджених випадків коронавірусу в області зменшується, втім це не стосується постковідних ускладнень та патологій. Про це в ефірі програми "Сьогодні.Головне" розповіла Наталя Середа, завідувачка терапевтичного відділення Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення.

“Ми останні пів року відмітили те, що майже у всіх пацієнтів страждає печінка, йдуть гепатити, аутоімунні гепатити, ковідні гепатити. Також є випадки, коли як ускладнення після коронавірусу фіксуємо цукрові діабети. Крім того, спостерігається ще не дуже виражена тенденція, але вона є — нефрити, вражаються нирки. Страждає нервова система у всіх, 100%-во, люди стають, крім того, що тривожні, звертають увагу на те, що змінюється їх працездатність, увага, вони не можуть сконцентруватися, вони дратівливі, не можуть повернутися до звичайного життя".

Гості студії: Тетяна Корзун, медична директорка Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення. Наталя Середа, завідувачка терапевтичного відділення Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення.

Ми в Telegram: https://t.me/suspilne_vinnytsia Ми у Facebook: https://www.facebook.com/suspilne.vinnytsia Ми в Instagram: https://www.instagram.com/suspilne.vinnytsia/?hl=ru Сайт філії: https://suspilne.media/ Усе про Суспільне читайте тут: https://vn.suspilne.media/ Політика взаємодії з аудиторією на цифрових платформах Суспільного: https://lnk.bio/NVpa

Інші випуски
Більше відео