Декомунізація на Вінниччині

3 чер. 19:00


Як повідомив керівник Центрального територіального відділу Українського інституту національної памʼяті Богдан Галайко, усі пропагандистські радянські написи та символи, які підпадають під дію закону про декомунізацію, мають бути демонтовані. На їхньому місці доцільно встановлювати нові символи, наприклад, мак як символ пам’яті про всіх українців, що загинули в роки Другої світової війни.

"Щодо Тиврова до нас зверталися до Інституту національної пам’яті — був лист від селищного голови щодо цих написів (на меморіалі слави) і напису Москва, зокрема. Ми надали відповідь щодо цього: безперечно все що підпадає під дію закону має бути демонтовано".

Ми в Telegram: https://t.me/suspilne_vinnytsia Ми у Facebook: https://www.facebook.com/suspilne.vinnytsia Ми в Instagram: https://www.instagram.com/suspilne.vinnytsia/?hl=ru Сайт філії: https://suspilne.media/ Усе про Суспільне читайте тут: https://vn.suspilne.media/ Політика взаємодії з аудиторією на цифрових платформах Суспільного: https://lnk.bio/NVpa

Інші випуски
Більше відео