Вінничани заборгували за доставку газу майже 35 мільйонів гривень І Сьогодні.Головне

21 тра. 19:00


Як повідомив комерційний директор АТ «Вінницягаз» Олександр Товмач, жителі Вінниччини заборгували за доставку газу майже 35 мільйонів гривень. «Станом на перше травня саме споживачі категорії населення заборгували нашому підприємству майже 35 мільйонів гривень. З яких 16 мільйонів гривень заборгували тільки жителі обласного центру, тобто міста Вінниці», - говорить комерційний директор АТ «Вінницягаз» Олександр Товмач. За словами начальниці управління зовнішніх комунікацій АТ «Вінницягаз» Лариси Логінової, через карантин поки що штрафних санкцій не застосовують, але боржникам надсилають попередження про наявність боргів:

«Звичайно санкції є. Ми на даний час, оскільки ще діє карантин ми не застосовуємо штрафні санкції за прострочення платежу. Однак карантин закінчиться і надалі споживачі мають розуміти, що потрібно дотримуватися платіжної дисципліни. Крім того, ми маємо можливості і ми мусимо надсилати нашим споживачам попередження про те, що в них є борги, які необхідно негайно сплатити. Крім того подаємо позови до суду».

Ми в Telegram: https://t.me/suspilne_vinnytsia Ми у Facebook: https://www.facebook.com/suspilne.vinnytsia Ми в Instagram: https://www.instagram.com/suspilne.vinnytsia/?hl=ru Сайт філії: https://suspilne.media/ Усе про Суспільне читайте тут: https://vn.suspilne.media/ Політика взаємодії з аудиторією на цифрових платформах Суспільного: https://lnk.bio/NVpa

Інші випуски
Більше відео