Тиждень безпеки руху. Як він проходитиме в області? І Сьогодні.Головне

20 тра. 19:00


Гість студії - Юлія Присяжнюк, інспекторка відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції у Вінницькій області.

Під час проведення тижня безпеки руху посилять патрульні екіпажі, як в межах міста Вінниця, так і поза ним, а також на дорогах державного значення. “Визначаємо і робимо поглиблений аналіз, що надалі впливає на попередження ДТП. Другим моментом є посилення піших екіпажів у місті. Вони ведуть превентивну діяльність, дають рекомендації, нагадують правила дорожнього руху, як саме переходити дорогу. Також, основним елементом заходів є наші шкільні офіцери у загальноосвітніх закладах, ми ведемо лекції відносно правил дорожнього руху, розказуємо про безпечну дорогу додому і як потрібно діяти на дорозі в разі виникнення різних нетипових ситуацій”, - розповіла Юлія Присяжнюк, інспекторка відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції у Вінницькій області.

"Сьогодні. Головне" — це вечірня інформаційно-аналітична програма, що виходить на UA: ВІННИЦЯ у будні о 19:00. У прямому ефірі на глядачів Суспільного чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших подій. Журналісти Суспільного разом із місцевими експертами, представниками влади та різноманітних установ говорять про суспільно-політичні а також культурні, соціальні та інші теми з усієї області.

Ми в Telegram: https://t.me/suspilne_vinnytsia Ми у Facebook: https://www.facebook.com/suspilne.vinnytsia Ми в Instagram: https://www.instagram.com/suspilne.vinnytsia/?hl=ru Сайт філії: https://suspilne.media/ Усе про Суспільне читайте тут: https://vn.suspilne.media/ Політика взаємодії з аудиторією на цифрових платформах Суспільного: https://lnk.bio/NVpa

Інші випуски
Більше відео