Як вплинув карантин на туристичну галузь Вінниці.

17 тра. 19:00


900 тисяч гривень в минулому році заробила Вінниця на відвідинах туристами міста. У 2019 році сума становила рекордні 2 мільйони гривень, розповів Олександр Вешелені, директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

“2020 року падіння в’їздного туризму по всьому світу становило 74% зі знаком мінус. Що стосується Вінниці, ми звичайно пройшли трішки в легшій формі пандемічний рік. За нашими підрахунками це падіння в мінус 55%, саме за кількостю ночівель і відповідно по надходженню туристичного збору”. За оцінками Всесвітньої туристичної організації, туристичні потоки, які були до пандемії, зможуть відновитися не раніше 2023-2024 рр.

"Сьогодні. Головне" — це вечірня інформаційно-аналітична програма, що виходить на UA: ВІННИЦЯ у будні о 19:00. У прямому ефірі на глядачів Суспільного чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших подій. Журналісти Суспільного разом із місцевими експертами, представниками влади та різноманітних установ говорять про суспільно-політичні а також культурні, соціальні та інші теми з усієї області.

Ми в Telegram: https://t.me/suspilne_vinnytsia Ми у Facebook: https://www.facebook.com/suspilne.vinnytsia Ми в Instagram: https://www.instagram.com/suspilne.vinnytsia/?hl=ru Сайт філії: https://suspilne.media/ Усе про Суспільне читайте тут: https://vn.suspilne.media/ Політика взаємодії з аудиторією на цифрових платформах Суспільного: https://lnk.bio/NVpa

Інші випуски
Більше відео