Команда UA: ВІННИЦЯ долучилась до Вінницького велопробігу

Команда UA: ВІННИЦЯ долучилась до Вінницького велопробігу

29 тра. 2021

29 травня у Вінниці відбувся велопробіг у межах Всеукраїнського велодня. До участі організатори запросили всіх охочих містян. Команда UA: ВІННИЦЯ долучилася до велогромади.

«UA: ВІННИЦЯ інформує про всі події, що відбуваються у регіоні, сьогодні ми вирішили стати частиною такої події. У Вінниці велоспорт досить популярний, активно розвивається велоінфраструктура, що дуже зручно в умовах карантину. Наші колеги часто їздять на роботу на велосипедах, тому взяти участь у міському велозаїзді не було для них викликом. Крім того, Суспільне підтримує здоровий спосіб життя і ми вирішили популяризувати його власним прикладом», ― розповідає продюсер UA: ВІННИЦЯ Віктор Мозалевський.

Читайте також: UA: Українське радіо Вінниця — Суспільне радіо твого регіону

 

Велоспільнота дотримувалася правил дорожнього руху, соціальної дистанції, організатори враховували карантинні вимоги.

Від команди UA: ВІННИЦЯ у заході взяли участь Анатолій Дорош, В’ячеслав Кошовий, Володимир Донський, Микола та Наталія Родінкови

Микола та Наталія розповідають, що веломандрівки звичні для їхньої родини, а сьогодні, щоб приєднатись до велопробігу, вони вже проїхали 4 кілометри. 

«Нам приємно брати участь у таких подіях, хочеться, щоб долучались більше колег. Разом веселіше. Будемо агітувати всіх взяти участь у наступному заїзді», ― каже Наталія Родінкова.

 

Володимир Донський наїжджав велосипедом і по 50 кілометрів, тому сьогоднішня дорога для нього легка і емоційно приємна.

«Коли їдеш на велосипеді ― відчуваєш всю природу, живеш містом», ― зазначає Володимир.

Анатолій Дорош і В’ячеслав Кошовий теж містом пересуваються не на громадському транспорті, а велосипедом. Кажуть, це зручно і дозволяє відпочити після робочого дня. Саме вони забезпечують технічну підтримку всіх підрозділів Суспільного у Вінниці, а багатозадачність є невід’ємною частиною посадових обов’язків, тому велосипед ― це, насамперед, здоров’я. 

 

Нагадаємо, регіональні Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і новинами Вінниччини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Вінниця у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.