«VinBookFest. Час читати» — тематичний проєкт UA: Українське радіо Вінниця

«VinBookFest. Час читати» — тематичний проєкт UA: Українське радіо Вінниця

24 тра. 2021

Команда UA: Українське радіо Вінниця підготувала серію міжпрограмних роликів з письменниками — гостями шостого книжкового фестивалю VinBookFest. Про свої книжкові настрої й асоціації розповіли Макс Кідрук, Ірен Роздобудько та Артем Чех. З творцями спілкувалась Ольга Зайцева.

Читайте також: UA: Українське радіо Вінниця — Суспільне радіо твого регіону

«На жаль, книжка, особливо паперова, сьогодні не є предметом першої необхідності для багатьох українців, ми більше тікаємо у соціальні мережі, втрачаємо живе спілкування. VinBookFest подія, яка може нас зацікавити “вийти в люди”, погортати книжкові новинки, згадати улюблених авторів, відчути нові сенси, ознайомитись з літературними трендами. Сподіваюсь, купити книжку чи знайти час для читання вже давно купленої, заохотить і наш проєкт «VinBookFest. Час читати», — каже продюсер UA: ВІННИЦЯ Віктор Мозалевський.

Слухачі дізнаються, яка книга є стилістичним взірцем для Макса Кідрука.

З яким містом асоціюється Вінниця у Ірен Роздобудько. 

Який твір змінив життя Артема Чеха.

Слухайте нас в ефірі UA: Українське радіо Вінниця або шукайте на ютуб-каналі Суспільне Вінниця.

Нагадаємо, Сьогодні UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни.  UA: Українське радіо Вінниця має щоденні регіональні врізки у цій мережі  —  з 12:10 до 13:00 та з 17:10 до 18:00.  

Читайте також: Чому горять офісні центри й готелі — радіоміст між Вінницею та Одесою в ефірі проєкту «Вся країна»

Слухайте нас у Вінниці на 88,6 FM,  у Ободівці на 105,1 FM, Гайсині — 102,5 FM, Іллінцях — 107,5 FM, Крижополі — 106,7 FM, Могилеві-Подільському — 104,2 FM, Мурованих Курилівцях — 106,1 FM, Немирові — 102,0 FM, Тульчині — 105,5 FM, Чернівцях — 102,4 FM, Чечельнику — 107,5 FM , Ямполі — 101,8 FM або онлайн на сайті UA: ВІННИЦЯ.