У Вінниці відбувся допрем’єрний показ серіалу «Крутий Заміс»

У Вінниці відбувся допрем’єрний показ серіалу «Крутий Заміс»

14 гру. 2020

Триває допрем’єрний тур Україною документального серіалу про ветеранів-підприємців «Крутий Заміс». 13 грудня другий сезон проєкту презентували у Вінниці.  У межах туру команда відвідає 7 міст.  Суми, Одеса і  Вінниця вже побачили нові  епізоди, а Надвірна, Львів, Луцьк та Рівне готуються до зустрічі. Суспільне підтримує команду проєкту і має ексклюзивні права на показ другого сезону серіалу.

«Крутий Заміс» має на меті розповісти громадам про ветеранів, а ветеранам показати приклади, як можна реінтегруватися у мирне життя. 

У Вінниці проєкт представили режисер Костянтин Кляцкін, автор ідеї та продюсер Сергій Малярчук та оператор-постановник Павло Липа. 


«Я запропонував таку ідею своєму режисеру, аби зняти, як ветерани між собою щось згадують, як потрапляли на фронт, що там відбувалося, чим займаються після цього і також показати, як розвивається ветеранський бізнес. Таким чином підтримати іхні починання», – каже автор ідеї та продюсер Сергій Малярчук.

У вінницькому Veteran Hub показали серію з Полтави, головним героєм якої є Олекса Коба, засновник IT-компанії IT BRO, а також серію про пасіку «Медобар» та її власника Сергія Бондаренка.

З початком війни, у 2014, році Сергій Бондаренко прийшов у військкомат. Служив у Вінницькому 9 батальйоні, який пізніше став 9 батальйоном 59 ОМБР. Згодом продовжив службу за контрактом. Звільнився на початку 2019 року. Каже, саме в одній з поїздок на фронт йому прийшла думка зробити пасіку.

«З бджільництвом я знайомий з дитинства, але більше 10 років я цим не займався. Вже по приїзду додому купив з товаришем на двох чотири вулики», – розповів Сергій Бондаренко.

Як зараз виглядає пасіка і як живе ветеран — дивіться у другому сезоні документального серіалу «Крутий Заміс». За ефірним розкладом стежте на сайті філії.

Нагадаємо, з 6 листопада, щоп’ятниці о 18:35, в ефірі UA: ВІННИЦЯ та всіх регіональних телеканалів Суспільного транслюється перший сезон документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс».