Суспільне Вінниці інформуватиме про найважливіше у день виборів

Суспільне Вінниці інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Команда Суспільного Вінниці інформуватиме про найважливіші події у день голосування.

«У день виборів наша команда розкаже про перебіг голосування на Вінниччині. Ми готуємось працювати з районів області, відстежувати порушення на виборчих дільницях, журналісти новин і "Теми дня" підготують спецвипуск "Сьогодні. Головне" - інформуватимемо про найважливіше, що відбувається в регіоні. Також наші кореспонденти зможуть включитись у загальнонаціональний ефір», - каже шефредакторка новин Вінницької філії Суспільного Ірина Вдовиченко. 

Телевізійна команда Суспільного Вінниці готує випуски телевізійних новин у неділю о 14:0017:00 та 19:00. На UA: Українське радіо Вінниця слухайте новини о 12.10 та 17.10.

Читайте також: 10 ефірів наживо, 5 експертів, 25 передвиборчих програм — «Виборчий округ. Місцеві» на Суспільному Вінниця

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка.

Оперативні новини про вибори на Вінниччині шукайте на діджитал-платформах Суспільного Вінниці: на сайті Суспільне│Новини фейсбук-сторінці, ютуб-каналі та телеграм-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.