Кандидати на посаду мера Вінниці у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів  на UA: ВІННИЦЯ

Кандидати на посаду мера Вінниці у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів на UA: ВІННИЦЯ

21 жов. 2020

З 8 жовтня в теле- й радіоефірах  Суспільного Вінниці   транслюється  проєкт  «Виборчий округ. Місцеві». У ефірах вже взяли участь кандидати у депутати до Вінницької обласної  ради, та Вінницької  міської ради, цього тижня заплановані співбесіди з кандидатами на посаду міського голови Вінниці.

Програми з кандидатами виходять у ефір наживо у будні о 19:15 після підсумкового випуску новин, а також наступного дня о 12:15 у повторі на хвилях UA: Українське радіо Вінниця.

У Вінниці десять кандидатів змагаються за посаду міського голови. Команда проєкту надіслала запрошення взяти участь в ефірі «Виборчого округу. Місцеві» на телеканалі UA: ВІННИЦЯ всім, крім Юзви Валентина (його даних у відкритому доступі нема). 

Взяти участь у програмі погодились Олександра Устінова — партія «Голос», Сергій Кудлаєнко — партія «Європейська солідарність» та Ірина Котова — партія «Наш край». Ефір відбудеться 21 жовтня.

План ефірів може змінюватись. Слідкуйте за розкладом програм на сайті та за анонсами на фейсбук-сторінці Суспільного Вінниці. Відео ефірів проєкту «Виборчий округ. Місцеві» можна подивитись на ютуб-каналі Вінницької філії Суспільного.