Уже цієї п’ятниці в ефірі UA: ВІННИЦЯ стартує «Виборчий округ»

Уже цієї п’ятниці в ефірі UA: ВІННИЦЯ стартує «Виборчий округ»

7 лис. 2018

Цієї п’ятниці, 9 листопада, о 19:45 в ефірі UA: ВІННИЦЯ стартує новий суспільно-політичний проект Суспільного — "Виборчий округ". Основне завдання проекту – налагодити якісний діалог між народним депутатом та його безпосереднім виборцем, а також надати аналіз професійної діяльності депутата.
Поки що взяти участь у проекті зголосились четверо народних обранців, один відхилив пропозицію.

«Були труднощі з комунікацією. На офіційний лист відповів лише один депутат і ми одразу з ним домовились про зйомку, інших довелося довго видзвонювати. Дехто з депутатів здивувався, що вони закріплені за Вінницькою областю. Ми зіштовхнулись у роботі з тим, що люди не знають депутатів-списочників, закріплених за областю, навіть не чули про них», — каже Віктор Мозалевський, продюсер Вінницької філії Суспільного.

Героєм прем’єрного випуску проекту «Виборчий округ» у Вінниці став Олексій Рябчин. Народний депутат, обраний за списком ВО «Батьківщина». Уже 9 листопада в ефірі UA: ВІННИЦЯ Олексій Рябчин розкаже про зелену енергетику та відновлення Донбасу.

Скільки законопроектів, поданих Олексієм Рябчиним, стали законами та хто в Україні несе відповідальність за здорожчання комунальних послуг? Дивіться вже цієї п’ятниці о 19:45 на Суспільному Вінниччини.
Формат програми — живе інтерв’ю, передбачено питання від виборців та експертів.
Нагадаємо, програму «Виборчий округ» уже побачили глядачі Суспільного Тернополя, Житомира, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Рівного, Чернігова та UA: ДОНБАС.