Хто стане першим на місцевих виборах у Вінниці та Одесі: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

Хто стане першим на місцевих виборах у Вінниці та Одесі: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

12 жов. 2020

У понеділок, 12 жовтня, о 21:35 у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін говоритимуть із гостями про боротьбу на місцевих виборах у Вінниці та Одесі.

Читайте також: До Дня захисника України UA: ПЕРШИЙ покаже тематичні фільми й програми

У першій частині токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук обговорюватиме передвиборчу ситуацію у Вінниці. До розмови в студії запросили: кандидата в депутати Вінницької міської ради від «Партії Вінничан» Віктора Бронюка, кандидата на посаду міського голови Вінниці від фракції «Європейська солідарність» Сергія Кудлаєнка, кандидата у Вінницьку облраду від партії «Українська стратегія Гройсмана» Владислава Скальського та кандидатку на посаду міського голови Вінниці від фракції «Голос» Олександру Устінову.

У студії токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» обговорюватимуть політичні амбіції музиканта й лідера гурту «ТіК» Віктора Бронюка, чому екснардеп Верховної Ради Сергій Кудлаєнко вирішив повернутися до складу фракції «Європейська солідарність» та повернення колишнього голови Вінницької ОДА Владислава Скальського на політичну арену Вінниччини. 

У другій частині ефіру ведучий Павло Казарін дізнається, як проходить передвиборча кампанія в Одесі в розмові з гостями: кандидатом у депутати Одеської обласної ради від фракції «Європейська солідарність» Олексієм Гончаренком, кандидатом на посаду міського голови Одеси від політичної партії «Слуга народу» Олегом Філімоновим та кандидаткою на посаду міського голови Одеси від партії «Голос» Наталією Делієвою.

Під час розмови в студії токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» глядачі дізнаються, чому заслужений і народний артист України, в минулому засновник гумористичного проєкту «Джентельмен-шоу» Олег Філімонов вирішив балотуватися на посаду мера Одеси та якими будуть його перші кроки в разі перемоги. Чи поступиться депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко своїм місцем однопартійцям у разі його перемоги на Одеських виборах. Та що запропонує одеситам колишня директорка комік-трупи «Маски» Наталія Делієва.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: Суспільне розбирає 7 «вічних» проблем регіонів

До розмови в студії запрошені лідери громадської думки: голова Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан» Віталій Устименко, журналістка видання «Бабель» Марія Жартовська, спеціальний кореспондент новинного порталу «ЛІГА.net» Юрій Смірнов та журналістка й телеведуча UA: КРИМ Лариса Волошина.

Максим Скубенко моніторитиме виступи гостей студії, братиме участь у дискусії та розкаже про найгучніші фейки цьогорічної передвиборчої кампанії.

Телеглядачі також мають змогу долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Дивіться новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» щопонеділка о 21:35 на UA: ПЕРШИЙ, UA: ВІННИЦЯ та на всіх регіональних каналах Суспільного або вмикайте трансляцію на ютуб-каналі.