Суспільне Вінниччини працює над розвитком діджитал-платформи

Суспільне Вінниччини працює над розвитком діджитал-платформи

6 бер. 2020

«Діджитал-платформи – це оперативний та доступний зв’язок із аудиторією. Наші підписники можуть дізнатися регіональні та всеукраїнські новини першими і не відриваючись від роботи чи відпочинку. Ми розповідаємо тільки перевірену інформацію, прагнемо бути першими в інформаційному просторі Вінниччини. Ми є скрізь, де є інтернет», — каже шеф-редакторка новин UA: ВІННИЦЯ Ірина Вдовиченко.
Наразі ознайомитись з роботою Суспільного у Вінниці, відстежувати основні соціально-політичні теми області, переглянути телевізійну програму телеканалу UA: ВІННИЦЯ чи дивитись онлайн-трансляцію радіо і телебачення можна на сайті філії, отримати розгорнуту і перевірену інформацію про події у регіоні на новому новинному сайті Суспільного. Оперативною платформою є фейсбук-сторінка UA: ВІННИЦЯ. Саме тут публікуються повідомлення про надзвичайні події і є можливість долучитись до обговорення інформації чи запропонувати свою тему для висвітлення. Про життя команди UA: ВІННИЦЯ поза кадром можна дізнатись на інстаграм-сторінці, також тут є фото з подій. Отримувати інформацію в зручний для аудиторії час дасть можливість і Телеграм. Увесь відеоконтент можна переглядати на ютуб-сторінці.
«Фахівці діджитал-платформи спільно з кореспондентами Суспільного Вінниччини працюють дотримуючись журналістських стандартів, — додає Ірина Вдовиченко, — наповнюють інформацією кожен ресурс, прагнуть популяризувати Суспільне у регіоні».
Нагадаємо, поділитися новиною з Суспільним Вінниччини, висловити свої побажання і зауваження щодо роботи діджитал-платформи UA: ВІННИЦЯ можна зателефонувавши за номером 0432-55-29-75. Також можна надсилати електронні листи на адресу news.vinnytsia@suspilne.media або писати нам повідомлення у соцмережах.