Бюджет 2020, процеси децентралізації та економічний розвиток області — Владислав Скальський у Звітах_наживо на UA: ВІННИЦЯ

Бюджет 2020, процеси децентралізації та економічний розвиток області — Владислав Скальський у Звітах_наживо на UA: ВІННИЦЯ

21 гру. 2019

26 грудня о 19:20 у #Звітах_наживо Владислав Скальський, голова Вінницької облдержадміністрації, розповість про річні підсумки соціально-економічного розвитку області, якими є повноваження виконавчої гілки влади під час процесів децентралізації, створення об’єднаних громад у регіоні. Також будемо говорити про бюджет Вінниччини 2020, який є меншим, ніж цьогорічний через те, що гроші на медицину, освіту та соціальну сферу виділятимуть централізовано профільні міністерства. Поцікавимось, які додаткові ресурси громади області можуть мати для утримання об’єктів соціальної сфери. 

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на сторінці UA:ВІННИЦЯ у Facebook або на сайті філії. Якщо вам є що запитати у Владислава Скальського, напишіть пост чи коментар, зазначте суть питання і хештег #Запитай_Скальського. Ведучий озвучить його у прямому ефірі. Також можна поставити питання протягом ефіру за телефоном: (0432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). 

Нагадаємо, спільний проєкт UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.