Спецпроєкти Суспільного до Дня Гідності та Свободи

Спецпроєкти Суспільного до Дня Гідності та Свободи

20 лис. 2019

Уже завтра, 21 листопада, на суспільному телеканалі UA: ВІННИЦЯ  транслюватимуть спецпроєкт до Дня Гідності та Свободи. Він вийде протягом дня трьома блоками на всіх телеканалах Суспільного. Перше пряме включення розпочнеться о 9:30, друге — о 13:10, а третє — о 15:10.

Ведучі спецпроєкту Єлизавета Цареградська та Данило Мокрик поговорять із гостями студії про три революції, які відбулися на майдані Незалежності: Революцію на граніті, Помаранчеву революцію та Революцію гідності.

Спецпроєкт транслюватимуть із Будинку профспілок із панорамою на Хрещатик та майдан Незалежності. Гостями студії будуть: учасник трьох революцій Олесь Доній, кінорежисер Олесь Санін, журналіст Богдан Кутєпов та інші. Також ведучі поспілкуються з операторами, чиї кадри викупив Netflix для фільму «Зима у вогні».

У ранковій програмі «Новий день»  о 7:00 на телеканалі UA: ВІННИЦЯ волонтерка Людмила Бобровська розповість про об’єднання українців на Майдані, медичну допомогу учасникам Революції гідності, волонтерство сьогодні. На UA: Українське радіо Вінниця о 17:15 у програмі  «З перших уст» піде мова про те, як народні протести у регіонах відгукувались у Києві. Про Вінницьку сотню і  революцію Гідності розповідатимуть сотник  Артем Михайлов та журналіст Роман Ковальський.

На суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ о 10:05 у прямому ефірі вийде спецвипуск «Теми дня» з ведучими Дарією Гірною та Романом Суханом. У програмі обговорять, як змінилася Україна та українці після революцій. До студії запросили ексдепутата ВР Єгора Соболєва, правозахисницю Олександру Матвійчук, політика Руслана Андрійка, учасника Революції гідності Сергія Стерненка та адвокатку сімей Небесної сотні Євгенію Закревську. Також під час ефіру будуть включення з різних областей України.

Політичне токшоу «Зворотний відлік» покажуть о 18:25 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Головною темою спецефіру, присвяченого Дню гідності та свободи, буде становлення України впродовж трьох революцій. Незмінні ведучі токшоу Мирослава Барчук та Павло Казарін залучать до головної дискусії діячів культури, політиків та активістів. Серед гостей токшоу — акторка театру й кіно Ірма Вітовська, письменниця Світлана Поваляєва, художники Борис Егіазарян та Матвій Вайсберг, бандурист Едуард Драч, директорка «Мистецького арсеналу» Олеся Островська, поет і видавець Іван Малкович, музикант Іван Леньо, філософ Вахтанг Кебуладзе та журналіст і письменник Юрій Макаров.

Нагадаємо, 21 листопада впродовж дня Суспільний мовник транслюватиме програми й фільми, присвячені Дню гідності та свободи. Зокрема, документальний фільм «Майдан Гідності» власного виробництва глядачі побачать о 16:15 та 22:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.