Юлія Шипунова провела майстер-клас для студентів

Юлія Шипунова провела майстер-клас для студентів

25 жов. 2019

Майстер-клас для студентів кафедри журналістики Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського цього тижня провела лінійна продюсерка UA: Українське радіо Вінниця Юлія Шипунова. Вона розповіла про сітку мовлення, побудову радіошоу, роботу зі звуком, мультимедійність контенту та універсальність журналіста.


У першу чергу студентів цікавили питання роботи редакції в умовах діджиталізації, як знаходити й подавати якісний контент. Говорили про розмовне інформаційне радіо та шукали відмінності у роботі на радіо, телебаченні та у друкованих ЗМІ.
Під час майстер-класу виникла дискусія — студенти шукали відповідь на питання чи потрібні сьогодні проводове та FM радіо, адже більшість молодих людей слухають інтернет-радіостанції: зручно, доступно будь-коли та будь-де.
Важливим напрямом майстер-класу було питання пошуку себе у професії.

«Ми говорили не тільки про важливість стандартів,  вміння працювати з голосом та підготовку до прямих ефірів, — каже Юлія Шипунова. — Я відчула готовність майбутніх журналістів вчитися, аби доносити суспільству виважену та збалансовану інформацію, розуміти відповідальність своєї професії».

Пані Юлія відмітила, що для підготовки успішного журналіста надзвичайно важлива практика і порадила студентам шукати можливості для свого зростання.



Нагадаємо, у лютому у Вінницькій філії Суспільного відбувся навчальний проєкт "Практикум на Суспільному".

 

Фото з фейсбук-сторінки кафедри журналістики, реклами та PR Вінницького педуніверситету