Демобілізації не буде! Що ще змінить новий закон? — нова тема «Нового відліку» на Суспільному

Демобілізації не буде! Що ще змінить новий закон? — нова тема «Нового відліку» на Суспільному

10 кві. 2024

Зміна теми «Нового відліку» цього тижня: говоритимемо про законопроєкт про мобілізацію. 

Разом з експертами у студії Суспільного ведучі токшоу Андрій Діхтяренко та Власта Лазур обговорять, які зміни, пов’язані зі службою у війську, можуть чекати на українців вже найближчим часом. 

Дивіться прямий ефір 11 квітня о 21:00 на місцевих каналах Суспільного (Суспільне Київ, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси на інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого

Читайте також: Тетяна Трощинська: Тестуватимемо реальність у прямому ефірі «Нового відліку»

«Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.