«Новий відлік» на Суспільному: де обіцяні покарання за корупцію? (Оновлення)

«Новий відлік» на Суспільному: де обіцяні покарання за корупцію? (Оновлення)

10 кві. 2024

Оновлення: Зміна теми «Нового відліку» цього тижня: говоритимемо про законопроєкт про мобілізацію.

Хто в Україні наживається під час війни і де обіцяні посадки корупціонерів? Про це 11 квітня о 21:00 в токшоу «Новий відлік» у прямому ефірі місцевих каналів Суспільного (Суспільне Кропивницький, Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Хмельницький на інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого. 

Читайте також: Тетяна Трощинська: Тестуватимемо реальність у прямому ефірі «Нового відліку»

Згідно з результатами опитування Національного агентства з питань запобігання корупції, 71,6% респондентів назвали корупцію другою найбільшою проблемою для України після повномасштабного вторгнення росії. 

Хто збагатився під час війни та чому цих людей не притягують до відповідальності? Чи достатньо ефективно працюють антикорупційні органи? Про шляхи для подолання корупції в Україні й хто має очолити цей процес — про це ведучі Андрій Діхтяренко та Власта Лазур дискутуватимуть з гостями студії «Нового відліку». Крім цього, у програмі Суспільне презентує результати соціологічного дослідження на тему корупції в Україні. 

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.