Україна – Косово — відбірний цикл Євро-2025 серед жінок на Суспільне Вінниця

Україна – Косово — відбірний цикл Євро-2025 серед жінок на Суспільне Вінниця

4 кві. 2024

У п’ятницю, 5 квітня, о 18:00 жіноча збірна України з футболу зіграє дебютний матч у відборі на Чемпіонат Європи-2025. Суперницями українок стане збірна Косова. Наживо матч покажуть спортивний телеканал Суспільне Спорт, місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця, Суспільне Хмельницький, Суспільне Кропивницький тощо), сайт Суспільне Спорт та ютуб-канал Суспільне Спорт.

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному

У відборі на Євро-2025 збірна України змагатиметься у 4 групі дивізіону B. Суперницями українок стануть збірні Косова, Хорватії та Вельсу. У дивізіоні B прямі путівки на Євро не розігруватимуться, однак вестиметься боротьба за стадію плей-оф. До першого раунду цієї стадії потраплять команди, які зайняли перші, другі та треті місця у своїх групах.

Номінально домашній поєдинок українки проведуть у турецькій Антальї. Коментуватиме матч Євген Перестенко.

Читайте також: Перший канал Суспільного — єдиний у телемарафоні забезпечує баланс усіх сил парламенту, — моніторинг

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.