Суспільне Вінниця отримала обладнання з США

Суспільне Вінниця отримала обладнання з США

8 вер. 2023

Нову техніку для підсилення творчої команди Суспільне Вінниця отримала від американців, які підтримують Україну. Юрій Горюнов та Кетрін Басс – організували збір коштів серед своїх колег, працівників компанії МакКінзі, за ці гроші купили потрібне обладнання для Суспільне Вінниця і Суспільне Чернігів.

Читайте також: Суспільне Мовлення ініціює публічні дискусії у громадах та розбудовуватиме мережу кореспондентів

«Сьогодні надзвичайно важливо виробляти якісний контент для всіх платформ Суспільного. Ми є джерелом, якому довіряють і в Україні, і за кордоном. Коли друзі  із США запитали нас, чи можуть допомогти під час війни вінницькій команді, ми прийняли їхню пропозицію і вже отримали обладнання, яке підсилить роботу журналістів», — розповідає менеджер Суспільне Вінниця Тарас Тарануха.

Тепер творчі групи Суспільне Вінниця мають можливість працювати з сучасним комплектом знімальної техніки, на базі фотоапарату Sony А7s (оптика, звукове обладнання, світло). Це підвищить якість операторської роботи, а роботу журналіста зробить мобільною.

 

Організаційний супровід та допомогу в комунікації забезпечила старша програмна менеджерка «Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів — міжнародної некомерційної організації, яка спеціалізується на міжнародному сприянні освіти та розвитку» IREX/Ukraine Олена Власова.

«Ми дякуємо друзям за допомогу. Хтось із них тільки чув про Україну, у когось тут коріння роду і зараз ми спільно боремось за перемогу над російським агресором. Важливо, що разом ми можемо доносити до людей правду і робити це якісно», — зазначає менеджер Суспільне Вінниця Тарас Тарануха.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Телеефір Суспільне Вінниця і радіоефір Українського Радіо Вінниці можна дивитись і слухати  онлайн.  Оперативні новини від Суспільне Вінниця — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: