Суспільне Вінниця транслюватиме Чемпіонат світу з сокки-2023 за участі України

Суспільне Вінниця транслюватиме Чемпіонат світу з сокки-2023 за участі України

2 чер. 2023

З 2 по 11 червня в німецькому Ессені проходитиме Чемпіонат світу з сокки, де виступатиме збірна України. Матчі за участі України, а також її суперників за групою транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Вінниця, та сайт Суспільне Спорт. Радіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Сокка — це різновид мініфутболу, в якому команди грають складами 6 на 6. У турнірі братимуть участь 44 збірні, які розподілені на 11 груп. Збірна України потрапила до квартету E разом зі збірними Єгипту, Казахстану та Лівії. Свій шлях на турнірі українці розпочнуть у понеділок, 5 червня, в матчі проти Єгипту.

Графік трансляцій матчів групи E на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт:

  • Казахстан – Лівія — 3 червня, 12:00;
  • Казахстан – Єгипет — 4 червня, 14:00;
  • Україна – Єгипет — 5 червня, 18:00;
  • Єгипет – Лівія — 6 червня, 11:00;
  • Казахстан – Україна — 6 червня, 14:00;
  • Україна – Лівія — 7 червня, 12:00.

На минулорічному Чемпіонаті світу збірна України дійшла до стадії 1/4  фіналу, де поступилася збірній Німеччині. Збірна Казахстану, проти якої гратимуть українці, є фіналістом Чемпіонату світу 2022 року, а чинним чемпіоном є Бразилія.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт. Радіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Вінниця — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: