Лідери фейсбук-переглядів Суспільне Вінниця у 2022 році

Лідери фейсбук-переглядів Суспільне Вінниця у 2022 році

10 січ. 2023

2022-й став для українців роком нової ескалації восьмирічної війни. Мільйони евакуйованих, тисячі смертей і одне бажання на всіх перемогти ворога на своїй землі. Суспільне Вінниця інформувало про перебіг подій в регіоні та в країні, збирало свідчення очевидців із територій, наближених до лінії боїв, і розповідало про людей, які надихали нас боротися і жити далі.

 Читайте також: Фіксувати сьогодення й аналізувати історичні передумови війни — пріоритети Суспільного

Ми зібрали добірку найбільш популярних відео на офіційній фейсбук-сторінці Суспільне Вінниця, тож пропонуємо разом згадати історії 2022 року, які наближають українську перемогу.

Вісімнадцятирічний Віталій Бойко не вважає себе людиною з інвалідністю, бо впевнений, що рух і гумор допоможуть владнати навіть найскладнішу ситуацію і стимулюють жити далі. Це відео зібрало понад 4,5 мільйони переглядів

Каже: «солдати ними користуються, гріють руки, чай а я для солдатів і небо прихилила б».

Цю історію користувачі фейсбуку переглянули понад 4 мільйони 300 тисяч разів.

Їй орден «За відвагу» присвоїли посмертно, бо думали, що загинула під час виконання бойового завдання. Він втратив ногу через поранення під час виходу з Іловайська та через рік знов повернувся боронити Батьківщину від російського окупанта. Як вони познайомились і про що говорили при зустрічі у відео. Воно набрало більш як 2 мільйони 800 тисяч переглядів.

Дівчинку назвали на честь батька ще за пів року до появи на світ. А народилася Олександра Олександрівна в останній день весни — 31 травня 2022 року. Радість народження нового життя розділили з батьками більш як два мільйони 200 тисяч фоловерів.

Її розповідь зібрала понад 2 мільйони переглядів.

Через проблеми із серцем до війська чоловіка не беруть. Тож у такий спосіб вирішив робити свій внесок у майбутню перемогу. Це відео дивились більш як 2 мільйони разів.

Чергову партію, а це 60 пар, вінничанка передала волонтерам центру «Шахіна». Як кожна бабуся, каже, хоче, аби у хлопців ноги були в теплі, аби відчували і знали, що про них тут турбуються. Відео набрало більш як 1 мільйон 800 тисяч переглядів.

На кожному — синьо-жовтий елемент. Гроші перераховує на ЗСУ. Уже зібрав 5 тисяч гривень, про що розповів Суспільному і нашим підписникам. Історія зацікавила понад 1 мільйон 700 тисяч глядачів.

Дизайн матраців придумала сама, аби ті були теплими, легкими й мобільними. Цю історії подивились понад 1 мільйон 700 тисяч користувачів.

  • Ще донедавна і путін, і лукашенко кликали її на військові паради до москви і мінська. Суспільне поспілкувалося із Ольгою Твердохлібовою та запитало, що сьогодні вона думає про цих людей. І коли українці здобудуть перемогу над фашизмом.

«Ми на своїй землі. Перемога буде тільки за нами», упевнена ветеранка.

Відео зібрало понад мільйон триста тисяч переглядів.

Загалом відеоролики на фейсбук-сторінці Суспільне Вінниця у 2022 році зібрали понад 60 мільйонів переглядів.

Читайте також: Наталка Денисенко озвучила «Хоробру казку» від Суспільного

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Вінниця — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: