Вболіваймо за Україну – Чемпіонат світу з волейболу-2022 на Суспільне Вінниця

Вболіваймо за Україну – Чемпіонат світу з волейболу-2022 на Суспільне Вінниця

29 сер. 2022

У понеділок, 29 серпня, збірна України проведе свій другий матч на Чемпіонаті світу з волейболу, який проходить у Польщі та Словенії. Пряму трансляцію матчу дивіться о 21:30 на регіональних каналах Суспільного Мовлення (крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас), сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт.

Читайте також: Дмитро Шуров: «Українці, які так люблять свободу, можуть її отримати й на цьому відборі»

Для України та Тунісу цей поєдинок стане другим на цьому Чемпіонаті світу. У дебютному матчі Україна поступилася збірній Сербії з рахунком 0-3 (26:28, 21:25, 20:25). Збірна Тунісу в першому матчі переграла збірну Пуерто-Рико з аналогічним рахунком (25:19, 25:17, 25:20).

Для виходу з групи українцям обов’язково треба перемагати. Останній матч у групі Україна проведе у середу, 31 серпня, зі збірною Пуерто-Рико. До стадії плей-оф виходять дві найкращі команди з кожної групи, а також чотири найкращі команди, які займуть треті місця у своїх квартетах.

На ютуб-каналі Суспільне Спорт виходять ексклюзивні влоги з місця подій від команди Суспільного, а також огляди матчів збірної України. Перший влог можна переглянути за посиланням.

Зазначимо, діджитал-платформа Суспільне Спорт, починаючи зі стадії плей-оф 3-11 вересня, транслюватиме всі матчі волейбольного турніру. Регіональні телеканали, окрім матчів збірної України, покажуть ще й півфінали та фінал.

Дивіться матчі збірної України з волейболу на регіональних каналах Суспільного Мовленнясайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт і вболівайте за Україну разом із Суспільним.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

У Вінницькій області це телеканал Суспільне ВінницяУкраїнське Радіо Вінниця та діджитал-платформи.

Оперативні новини від Суспільне Вінниця шукайте на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах:

Телетрансляцію регіонального каналу Суспільне Вінниця можна дивитись онлайн на сайті філії.

 

Фото — FIVB