Як надавати першу допомогу 一 спецпроєкт Суспільне Вінниця

Як надавати першу допомогу 一 спецпроєкт Суспільне Вінниця

23 лют. 2022

Команда Суспільне Вінниця підготувала серію тематичних відеороликів про домедичну допомогу. Їх щосуботи публікують на фейсбук-сторінці Суспільне Вінниця.

«Інформація про порятунок життя людини завжди актуальна. Важливо розуміти, що у разі потреби ти можеш допомогти, не розгубишся і зробиш все правильно. Ми вирішили зробити серію відеороликів і розмістити їх у соціальних мережах Суспільне Вінниця — так всі охочі зможуть їх переглянути скільки завгодно разів, щоб запам’ятати правила домедичної допомоги, не нашкодити та не панікувати у разі надзвичайної ситуації», 一 розповідає шеф-редакторка новин Суспільне Вінниця Ірина Вдовиченко.

Всього заплановано відзняти п’ять відео, над проєктом працює журналістка Юлія Мальована.

Читайте також: Диверсії й загрози з Придністров’я: телеміст Суспільного Вінниця — Одеса

«Люди часто не надають допомоги, хвилюються, бо не вміють. Тому ми хотіли показати, як це робиться. Ми намагались вмістити все в короткий проміжок часу, подати основне і навчити не панікувати. Наші глядачі зможуть перевірити стан потерпілого, робити штучне дихання, зупинити кров та дбати про свою безпеку», 一 зазначає Юлія Мальована.Всі відео проєкту можна дивитись на фейсбук-сторінці Суспільне Вінниця. Діліться з друзями й навчайтесь разом.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. У Вінницькій області — це телеканал UA: ВІННИЦЯ і  Українське радіо Вінниця

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: