Микола Чернотицький зустрівся з колективом Вінницької філії Суспільного

Микола Чернотицький зустрівся з колективом Вінницької філії Суспільного

6 бер. 2019

У рамках координаційної зустрічі з менеджерами філій ПАТ "НСТУ" минулого тижня Микола Чернотицький зустрівся з колективом  Вінницької регіональної філії.

За словами члена правління ПАТ "НСТУ" Миколи Чернотицького, такі зустрічі дозволяють напряму донести до колективу інформацію про процеси, що сьогодні відбуваються у системі, розказати, над чим наразі працює керівна команда, які є труднощі й окреслити плани для розвитку.

Микола Чернотицький зауважив, що після важливого етапу уніфікації тепер більше повноважень переходить на місця, у філії.

Працівників Вінницької філії Суспільного цікавили питання оновлення технічного забезпечення, можливостей виготовлення сучасного контенту, зокрема тематичних проектів, нормативів робочого навантаження, можливості співпраці творчих підрозділів філій, навчальні програми, приведення до конкурентного рівня заробітних плат.

"Ми отримали можливість поставити прямі запитання й отримати прямі відповіді, — розповідає продюсер Вінницької філії Суспільного Віктор Мозалевський, — ознайомили члена правління ПАТ "НСТУ" з умовами, в яких працює регіональна філія. На місці обговорили моменти, що наразі є критично важливими для виробництва контенту".