«Червона зона. Головне» — спецпроєкт про ситуацію з коронавірусом в області

«Червона зона. Головне» — спецпроєкт про ситуацію з коронавірусом в області

18 лис. 2021

18 листопада о 19:20 на телеканалі UA: ВІННИЦЯ дивіться спецпроєкт про карантинну ситуацію у Вінницькій області. Прямий ефір готують спільно команди Суспільного Вінниці та онлайн-видання I-VIN.INFO.

Спецпроєкт виходитиме зі студії телеканалу UA: ВІННИЦЯ. Онлайн-видання I-VIN.INFO транслюватиме ефір наживо на своїй платформі. У студії працюватимуть журналістка Суспільного Ірися Герцун та заступниця головного редактора онлайн-видання I-VIN.INFO Ірина Басенко. В ефірі  йтиметься про ситуацію в ковідних лікарнях і відділеннях області, про те, чому Вінниччина стала червоною зоною і як це впливає на освіту, транспорт, торгівлю, надання соціальних послуг, культуру, про вакцинацію, зокрема, про міфи та страхи, пов’язані з наслідками. До ефіру онлайн також долучаться голови райдержадміністрацій, щоб розповісти про проблеми громад області.

«Нам важливо у своїх ефірах показати карантинні реалії у всіх територіальних громадах області, надати можливість висловитись людям з віддалених районів, почути відповіді на питання, які є важливими для життя кожного вінничанина. Спільна робота з колегами з онлайн-видання розширить межі цього спецпроєкту і дасть можливість ширше подивитись на правила і проблеми адаптивного карантину», — каже продюсер Вінницької філії Суспільного Віктор Мозалевський.

У студію запросили першу заступницю голови ОДА Наталію Заболотну, директора Вінницького обласного центру інфекційних хвороб Ігоря Матковського, першого заступника начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександра Сорочана, заступника начальника управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Івана Зайця.

Онлайн до ефіру приєднаються регіональна координаторка з вакцинації Тетяна Бондаренко та голови райдержадміністрацій області.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. У Вінницькій області — це телеканал UA: ВІННИЦЯ і  Українське радіо Вінниця. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини регіону шукайте на діджитал-платформах: