Дитяче Євробачення-2021: як і де дивитися Нацвідбір

Дитяче Євробачення-2021: як і де дивитися Нацвідбір

25 жов. 2021

Фінал Національного відбору на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2021 відбудеться у неділю, 24 жовтня о 17:00.

Фінал покажуть в ефірі суспільного телеканалу UA: КУЛЬТУРА. Нацвідбір проходитиме у форматі прямого ефіру з використанням відеозаписів виконання учасниками наживо однієї своєї оригінальної пісні або пісні, наданої Суспільним для тих, хто на першому етапі відбору не виконував оригінальної пісні. Нагадаємо, Суспільне надасть цим виконавцям пісню «Save this world», з якою Марина Круть виграла мистецький конкурс.

Читайте також: Названі ведучі Нацвідбору Дитячого Євробачення-2021

У фіналі Нацвідбору за перемогу змагатимуться 12 учасників.

Арсеній Грищенко«Redemption». Арсенію 12 років, він живе у Києві. Займається вокалом у вокальній студії «СПіВ», грає в дитячих мюзиклах Київської опери. Був лауреатом та учасником багатьох пісенних конкурсів і фестивалів.

Олена Усенко«Важіль». Олені 14 років, живе у місті Біла Церква. Навчається у «Katapulta Art Music School». Минулого року брала участь у Нацвідборі Дитячого Євробачення й потрапила у фінал.

Анжеліна Макфарлейн (RREALINA)«Angel of light». 14-річна співачка є лауреаткою пісенних конкурсів та фіналісткою минулорічного Нацвідбору на Дитяче Євробачення.

Дар’я Реброва«Make Me Happy». 12-річна Дар’я навчається естрадного співу, грі на фортепіано та театрального мистецтва у мистецькій школі Краматорська. Здобула чимало перемог на різноманітних конкурсах.

Марія Ткачук«Пазли світу». 13-річна мешканка села Гатне біля Києва займається вокалом, фортепіано, грою на ударних інструментах. У 10 років написала першу авторську пісню, в 12 — провела перший сольний концерт. Має багато нагород міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Дарина Зінченко«Save this world». 13-річна Дарина з міста Буча на Київщині займається вокалом з 4-х років. Захоплюється народним та естрадним співом і грою на фортепіано. Брала участь у багатьох пісенних конкурсах.

Вероніка Морська«Save this world». 10-річна Вероніка живе у місті Біла Церква. Дівчинка є солісткою народного ансамблю «Співограй». Лауреатка багатьох міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів.

Софія Скварук. «Golden Time». 14-річна Софія живе у Рівному. Пише пісні з 8 років. Переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Анастасія Дорошенко (Nana Do)«Світ надлюдей». 13-річна Анастасія мешкає в Києві. З другого класу займається в музичній школі ім. І. Шамо за спеціальністю вокал та фортепіано, також у вокальній студії «Katapulta Art Music School».

Дарина Кривенко«Коси-хмарочоси». 14-річна Дарина живе в Києві. Вона неодноразово ставала лауреаткою всеукраїнських вокальних конкурсів. Грає на фортепіано та ударних, а також займається художньою гімнастикою.

Єлизавета Петрук«Save this world». 14-річна Єлизавета живе у селищі Гостомель. З 11 років займається вокалом у студії «Golden Voice». Неодноразова володарка гран-прі багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів.

Каріна Корнута«Save this world». 14-річна Каріна живе в Ужгороді. Дівчина спробувала себе в багатьох видах творчості та спорту. Є лауреаткою багатьох фестивалів та конкурсів вокалу й гри на скрипці. Учасниця світового дитячого хору «Music Camp International».

Дивитися телеканал UA: КУЛЬТУРА онлайн можна за посиланням. Голоси телеглядачів та голоси журі визначать переможця або переможницю. 

Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021 відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.