«Успішні, бо незалежні» —  дивіться на Суспільному Вінниця

«Успішні, бо незалежні» — дивіться на Суспільному Вінниця

18 сер. 2021

До 30-ї річниці Незалежності України команда суспільного мовника Вінниччини підготувала тематичний проєкт «Успішні, бо незалежні». Шість історій успішних і наполегливих вінничан покажуть на телеканалі UA: ВІННИЦЯ та діджитал-платформі Суспільне Вінниця.

«Ми розповімо про людей, які за 30 років свої захоплення перетворили в улюблену професію, — каже шеф-редакторка новин Вінницької філії Суспільного  Ірина Вдовиченко. —  За цей час вони змінювали своє життя, долали труднощі та були віддані своїй справі. Наші герої ставали на ноги разом із сучасною Україною, будучи свідками та учасниками історичних подій. Вільні та незалежні вони завзято працювали, аби стати успішними та досягти мети».

Історії журналіста, альпініста, лісничої, вчителя, медика, коваля шукайте на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Вінниця у Фейсбуці, в Інстаграмі, Телеграмі або дивіться онлайн на сайті філії.

Телеканал UA: ВІННИЦЯ, Українське радіо Вінниця, разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та регіональними новинами Вінницької області можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Вінниця у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.