У Вінниці двоє юнаків намагалися пошкодити фігурки тварин на Київському мосту

16:43, 18 лис. 2019
 
У Вінниці двоє юнаків намагалися пошкодити фігурки тварин на Київському мосту

За те, що в ніч на неділю намагалися зірвати бронзові фігури кота та гусей на Київському мосту на двох хлопців вінницькі патрульні склали адмінпротоколи, — розповів Суспільному речник вінницьких патрульних Віктор Постоловський.

Усе, що намагалися зробити юнаки — зафіксували камери відеоспостереження. На них видно, як вони ідуть через міст, підходять до фігур, фотографуються, і намагаються їх зірвати.

За словами Постоловського — хлопцям по 18 і 19 років. Місцеве видання Вінниця.інфо пише, що вони є курсантами одного з навчальних закладів міста. У Вінниці курсантів готує лише вище професійне училище Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності. Виконувач обов’язків начальника училища Ігор Ліпчанчук сказав, — курсанти живуть у казармах, тому це не можуть бути їхні вихованці.

Нагадаємо, у березні цього року невідомі відламали “гусаку” одну “лапу” та зігнули фігурку. У квітні з поручнів зірвали фігурку кота. Згодом її знайшли на дні Південного Бугу. У травні цього ж кота намагався пошкодити юнак. Хлопця затримали на місці і склали адмінпротокол за хуліганство.