Через ДТП із чотирьох автівок Центральний міст у Вінниці годину був у заторах

13:34, 7 лис. 2019
 
Через ДТП із чотирьох автівок Центральний міст у Вінниці годину  був у заторах

ДТП на Центральному мосту у Вінниці за участі чотирьох автівок спричинив водій Opel Vivaro, який розвертався на мосту. Про це Суспільному розповів речник Нацполіції області Вадим Кобзар.

- Водій Opel Vivaro їхав у напрямку Коцюбинського і вирішив на мосту розвернутися, що заборонено ПДР. Під час розвороту у нього в’їжджає попутний автомобіль, який рухався позаду. Ауді після зіткнення виїздить на зустрічну смугу руху, де зіштовхується ще з двома автомобілями зустрічними: Audi й Ford. Патрульні склали на водія-винуватця ДТП протокол, -каже Кобзар.

За словами Вадима Кобзаря, по медичну допомогу звернуся один з учасників ДТП. Поскаржився на біль у коліні. Якщо травма важка справу перекваліфікують.

Нагадаємо, автопригода сталася сьогодні о 8:15. Одну з машин викинуло на трамвайні колії через що рух громадського транспорту в обидва боки було заблоковано. Затори утворились від Будинку офіцерів до Центру - в районі центрального автовокзалу - та по вул. Коцюбинського. Ускладнився рух транспорту й по вул. Київська і Брацлавська.

За годину проїзд центральним мостом відновили.