Водію, який спричинив ДТП поблизу с. Нижня Кропивна загрожує до трьох років в’язниці

13:32, 20 вер. 2019
 
Водію, який спричинив ДТП поблизу с. Нижня Кропивна загрожує до трьох років в’язниці

Троє пасажирів рейсового автобуса «Вінниця – Ладижин», в якого в’їхала вантажівка, з забоями залишаються у травматологічному відділенні гайсинської лікарні. Загрози їхньому життю немає. Про це Суспільному розповіла заступниця головного лікаря Юлія Бурлакова.

Всього ж до лікарні було доправлено 11 пасажирів, серед них троє дітей. 8-ох — відпустили, у тому числі дітей.

У поліції справу розслідують — як порушення ПДР, що призвело до травмування людей. Про це Суспільному розповіла речниця поліції області Анна Олійник.

-Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ. За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі, - каже Олійник.

Нагадаю, вчора близько 16.00 у селі Нижня Кропивна Немирівського району зіткнулися 5 автівок: вантажівка DAF, пасажирський автобус «Богдан» сполученням «Вінниця – Ладижин», Mercedes Sprinter, ВАЗ 2101 та мікроавтобус OPEL Movano. За попередньою версією поліції, водій вантажівки, рухаючись по ділянці дороги, де тривають ремонтні роботи - в’їхав в колону автомобілів, які стояли на червоне світло і пропускали зустрічний транспорт. Від удару автівки перекинулись у кювет.