ДБР з’ясовує обставини смерті вінничанина в ізоляторі тимчасового тримання

18:26, 9 вер. 2019
 
ДБР з’ясовує обставини смерті вінничанина в ізоляторі тимчасового тримання

Як самогубство — поліція області розслідує смерть затриманого 32-річного вінничанина, якого підозрювали у розповсюдженні дитячої порнографії та катуванні. Чоловік повісився на простирадлі в одиночній камері в ізоляторі тимчасового тримання. Про це розповів начальник обласної поліції Юрій Педос.

- Він вчинив це самостійно. Я не можу розголошувати подробиці. Ми звернулися в ДБР, для того щоб там дали оцінку працівникам. Але працівники ізолятора тимчасового тримання, після того як виявили його підвішаним - намагалися надати йому медичну допомогу,  оскільки у нього ще був пульс. Втім, він помер, - говорить Педос.

У слідчому ізоляторі коментувати ситуацію відмовилися. Речниця ДБР Анжеліка Іванова, сказала: всі обставини справи встановлюються.

Нагадаю, вінничанина затримали за розповсюдження дитячої порнографії, 5 вересня. За два дні вінницький міський суд взяв його під варту без права застави. За словами Педоса, у чоловіка на вихованні перебувало двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти колишньої дружини, яку позбавили батьківських прав. Нині вони перебувають у дитбудинку. З ними працюють психологи.