Цього четверга у #Звітах_наживо на UA: ВІННИЦЯ йтиметься про новий адмінподіл Вінниччини

17:23, 22 сер. 2019
 
Цього четверга у #Звітах_наживо на UA: ВІННИЦЯ йтиметься про новий адмінподіл Вінниччини

29 серпня, у четвер, о 19:20 у прямому ефірі #Звітів_наживо на телеканалі UA: ВІННИЦЯ, спілкуватимемося з директором Вінницького відокремленого підрозділу "Центру розвитку місцевого самоврядування" Олегом Левченком. Ми запитаємо у нього про запровадження нової моделі адміністративно-територіального поділу Вінницької області. Про мету, доцільність та перспективи адміністративно-територіальної реформи в рамках процесів децентралізації. Також з’ясуємо, що зміниться для органів місцевого самоврядування, чи буде впроваджено інститут префектів та як розподілятимуть кошти між об’єднаними територіальними громадами.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на сторінці UA:ВІННИЦЯ у Facebook.
Якщо вам є що запитати
в Олега Левченка, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Левченка. Ведуча Ірися Герцун озвучить його у прямому ефірі. Також можна поставити питання протягом ефіру за телефоном: 0(432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Нагадаємо, спільний проєкт UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.