Вінницька філія Суспільного взяла участь у презентації роботодавців у Стусівському університеті

Вінницька філія Суспільного взяла участь у презентації роботодавців у Стусівському університеті

29 лис. 2018

27 листопада у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса відбулася зустріч студентів із роботодавцями. Свої компанії на заході презентували близько 20 роботодавців, серед яких було представлена і UA: ВІННИЦЯ.


Компанії, що взяли участь у заході, вже сьогодні готові працевлаштувати випускників, крім цього роботодавці надають можливість зацікавленим у розвитку студентам пройти практику на базі підприємств. Зазначимо, співпраця між Вінницькою філією Суспільного та факультетом журналістики ДонНУ триває давно. Наразі, у рамках акції «Практикум на Суспільному», на UA: ВІННИЦЯ набувають навичок медійної роботи 13 студентів цього вишу.


Продюсер філії Суспільного у Вінниці розповідає: «Ми зацікавлені в незаангажованих креативних кадрах, які розбудовуватимуть суспільне мовлення у нашому регіоні. Ми активно співпрацюємо з ДонНу, знаємо потенціал їхніх студентів, тому нам було важливо представити філію на зустрічі з роботодавцями. Молодь цікавились не лише професією журналіста, а й монтажера, оператора, дизайнера. Зазначу, що студенти технічних спеціальностей зацікавлені у тому, щоб спробувати свої сили у журналістиці. І ми домовились про таку можливість.»


Нагадаємо, у жовтні продюсер Вінницької філії Суспільного провів зустрічі зі студентами та викладачами вінницьких вишів. На цих зустрічах Віктор Мозалевський розповів про становлення суспільного мовлення в Україні та запросив на «Практикум на Суспільному».