«Кучеряві» списки, чорний піар та коронавірусні виклики: передвиборчі Вінниця і Миколаїв — у ефірі радіомостів програми «Вся країна»

«Кучеряві» списки, чорний піар та коронавірусні виклики: передвиборчі Вінниця і Миколаїв — у ефірі радіомостів програми «Вся країна»

15 жов. 2020

Чотирнадцятого жовтня на UA: Українське радіо у програмі «Вся країна» говорили про передвиборчі процеси на Вінниччині та Миколаївщині. У студію UA: Українське радіо Вінниця  запросили політичного оглядача, члена правління Громадянської мережі «ОПОРА» Олега Левченка. Розмову у вінницькій студії модерувала журналістка Юлія Шипунова.

Читайте також: Суспільний мовник запрошує лідерів усіх політсил та керівництво держави писати Радіодиктант національної єдності

Юлія Шипунова поінформувала слухачів про кількість кандидатів та політичних сил, що беруть участь у виборчих перегонах на Вінниччині та розповіла про зафіксовані порушення передвиборчої кампанії. У ефірі також прозвучала інформація про організацію безпечних умов для виборців та виборчих комісій. Голова обласного осередку КВУ Владислав Телень поділився своїми думками про організацію роботи виборчих комісій, зокрема, про роботу з бюлетенями і підрахунок голосів. Говорили в ефірі й про ризики, серед яких чи не найбільший — пандемія COVID-19.

Великим викликом цьогорічних виборів на думку Олега Левченка є складність вибору. Виборці перш за все мають зрозуміти, як треба голосувати і за кого вони віддають свої голоси.

«Найважливіше зрозуміти, що сильна країна, це сильний муніципальний рівень, сильна громада, спроможні ОТГ (На Вінниччині їх 63) — сказав Олег Левченко,  — вони мають однакові повноваження і конкурують між собою. Ми обираємо громади».

Програму «Вся країна» можна прослухати тут.

Нагадаємо, З 8 жовтня в теле- й радіоефірах філії Суспільного UA: ВІННИЦЯ стартував проєкт «Виборчий округ. Місцеві».  До дискусії в прямому ефірі журналісти запрошують представників партій до обласної ради та Вінницької  міської ради, кандидатів на посаду міського голови Вінниці.