Кандидати до обласної ради у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів  на UA: ВІННИЦЯ (ОНОВЛЕНО)

Кандидати до обласної ради у «Виборчому окрузі. Місцеві» — розклад ефірів на UA: ВІННИЦЯ (ОНОВЛЕНО)

8 жов. 2020

З 8 жовтня в теле- й радіоефірах Суспільного Вінниці стартує проєкт «Виборчий округ. Місцеві». До дискусії в прямому ефірі запрошують представників партій до обласної ради та Вінницької міської ради, кандидатів на посаду міського голови Вінниці.

Ефіри з кандидатами дивіться на телеканалі UA: ВІННИЦЯ у будні о 19:15 після підсумкового випуску новин, а також слухайте наступного дня у повторі о 12:10  на хвилях UA: Українське радіо Вінниця.

Представників політичних партій, які балотуються до обласної ради, запросили до студії за наступним графіком: 

  • 8 жовтня — представник  партії «Європейська солідарність» Андрій Гижко, представниця партії «Слуга народу» Людмила Головашич, Микола Філонов від «Партії вінничан»;
  • 9 жовтня — Тарас Кобець від «Радикальної партії Ляшка»,  представник партії «Сила і Честь» Віген Товмасян, Сергій Годний від партії «Опозиційна платформа -  За життя»;
  • 19 жовтня   Геннадій Мазур від партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», Валентин Телегузов — представник партії «Наш край».

План ефірів може змінюватись. Стежте  за розкладом програм на сайті та за анонсами на фейсбук-сторінці Суспільного Вінниці.