Про професійні виклики й улюблену роботу — проєкт #Я_журналіст на UA: ВІННИЦЯ

Про професійні виклики й улюблену роботу — проєкт #Я_журналіст на UA: ВІННИЦЯ

5 чер. 2020

До Дня журналіста України Суспільне Вінниччини підготувало серію міжпрограмних відеороликів #Я_журналіст. У роликах колеги розповідають свої життєві й робочі історії — хтось знайшов свою долю, хтось реалізував мрію, когось журналістика змінила назавжди.

«Довгий карантин змінив умови нашої роботи, загострив відчуття відповідальності за кожне сказане в ефірі слово. Щодня журналісти збирають інформацію, працюють з людьми, шукають компетентних експертів, щоб розповісти про все, що відбувається в області. Хочу подякувати команді за спільну роботу, підтримку і повагу до колег, — каже продюсер Вінницької філії Суспільного Віктор Мозалевський. — Журналісти важливі. Разом з громадою ми працюємо на один результат, шукаємо можливості для розвитку і ділимось історіями успіху, допомагаємо, тим, хто потребує».

Проєкт #Я_журналіст з 5 червня транслюватиметься на платформах телебачення і радіо, як міжпрограмні ролики, також його можна буде побачити на офіційній сторінці Суспільного Вінниці у фейсбуці чи на ютуб-каналі філії.

Читайте також: День вишиванки в ефірі UA: ВІННИЦЯ

Нагадаємо, ефіри радіо і телебачення Суспільного Вінниччини можна дивитись та слухати онлайн на сайті філії.