Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Вінниця

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин - на Суспільному Вінниця

25 бер. 2020

25 березня уряд ухвалив рішення ввести режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня. Команда Суспільного у Вінниці продовжує інформувати про поширення COVID - 19 та карантинні заходи.

«Ми розуміємо наскільки важливо зараз отримувати правдиву інформацію, щоб уникнути паніки. UA: ВІННИЦЯ у всіх своїх програмах і на всіх платформах дотримується головного правила — всі наші матеріали мають відповідати журналістським стандартам: і сюжети, і інформаційні ролики, і рухомі рядки в ефірі. Залучаємо експертів дистанційно, записуємо у студії, перевіряємо цифри — наша аудиторія може нам довіряти», - каже продюсер UA: ВІННИЦЯ Віктор Мозалевський.

 

Оперативну інформацію від UA: ВІННИЦЯ  шукайте на цифрових платформах:

новинний сайт Суспільного

сторінка у Facebook;

Instagram-сторінка;

Youtube-канал філії;

Telegram.

 

Більш розлого — у теле- та радіопрограмах Суспільного Вінниччини.

Також можна переглядати телеканал UA: ВІННИЦЯ та слухати UA: Українське радіо Вінниця онлайн.

Нагадаємо, станом на ранок 25 березня в Україні лабораторно підтвердили 113 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Також 25 березня на офіційному сайті Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України повідомили про один підтверджений випадок коронавірусу  на Вінниччині. 

Із 18 березня до 3 квітня команда Суспільного Вінниці працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19.

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».