Більше приміщення і нові можливості - UA: Українське радіо Вінниця працює у новій студії

Більше приміщення і нові можливості - UA: Українське радіо Вінниця працює у новій студії

20 бер. 2020

З середини березня радіопрограми UA: Українське радіо Вінниця виходять в ефір з нової студії. Наразі тривають роботи з облаштування, але всі технологічні процеси вже налаштовані.

«Ми оптимізуємо використання виробничих приміщень. До АСБ 2 було переведено новини та ранкову програму, також з цієї студії в ефір виходить проєкт «Тема дня». До АСБ 1 ми перемістили радіостудію. Тут же облаштували ефірну радійну апаратну і два робочих місця для звукорежисерів. Наступним кроком буде покращення звукоізоляції»,— розповів менеджер UA: ВІННИЦЯ Тарас Тарануха.



«Нова радіостудія — це кращі умови для роботи, — додає продюсер UA: ВІННИЦЯ Віктор Мозалевський, — збільшився простір, організовано роботу трьох камер для стрімів, є можливість виставляти освітлення, що покращує якість картинки. Зараз працюємо зі звуком. На якийсь час ми мали припинити трансляцію ефірів у Facebook, слухачі почали телефонувати й з’ясовувати, що сталося. Зазначу, ми плануємо перенести стріми радіопрограм на офіційну сторінку Суспільного Вінниччини у Youtube. Підписуйтесь, хто ще не встиг».


Нагадаємо, слухати UA: Українське радіо Вінниця можна онлайн на сайті Вінницької філії Суспільного.