Робота  UA: ВІННИЦЯ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ВІННИЦЯ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

На Суспільному Вінниччини всі програми власного виробництва виходять у ефір, колектив новин працює над посиленням інформування про перебіг подій під час карантинупроте буде внесено деякі зміни у організацію роботи. 

«Ми працюємо в штатному режимі, висвітлюємо події у регіоні, можемо працювати з нашими експертами на відстані – телефоном, або скайпом. Так безпечніше і, можливо, зручніше нашим гостям. Залучили профспілковий комітет, щоб розглянути можливість закупки засобів індивідуального захисту для журналістів», - зазначає продюсер Суспільного Вінниччини Віктор Мозалевський.

«Ми розуміємо, що працюємо для аудиторії, яка стривожена подіями у світі і у області. Глядачі хочуть отримувати перевірену і оперативну інформацію,  тому ми відстежуємо ситуацію. Наші журналісти працюють тільки з офіційними джерелами, не маніпулюють у заголовках, шукають авторитетних експертів. Про все, що відбувається ми розповідаємо радіослухачам у випусках новин о  7:10, 12:10, 17:10, 20:10, а теленовини можна дивитись на каналі UA: ВІННИЦЯ о 13:30, 17:00, 19:00 і 20:30. Також постійно оновлюється інформація на наших діджитал-ресурсах», - розповідає шеф-редакторка новин UA: ВІННИЦЯ Ірина Вдовиченко.

Для запобігання розповсюдженню коронавірусу (COVID-19), у приміщення Вінницької філії Суспільного обмежено доступ осіб, що не беруть участь у забезпеченні виробничого процесу, проводяться додаткові заходи з прибирання і дезінфекції, розглядається можливість переведення окремих працівників на режим дистанційної роботи. Такі заходи є тимчасовими й вимушеними, щоб створити безпечні умови праці для працівників компанії.

«Ми вживаємо рекомендованих заходів, переглянули умови проведення робочих нарад. Маємо можливості працювати з гостями ефірів на відстані, шукаємо оптимальні логістичні рішення, — каже менеджер Вінницької філії Суспільного Тарас Тарануха. — Хочу наголосити, що багато залежить від самодисципліни і ще раз нагадаю, що дуже дієвим є дотримання елементарних гігієнічних норм – миття рук, наприклад».

Нагадаємо, телевізійний і радійний ефіри Суспільного Вінниччини можна дивитись і слухати онлайн на сайті філії, записані програми можна переглянути  у ютубі, інформацію про перебіг подій - на  новинному сайті Суспільного,  оперативну інформацію шукайте у соціальних мережах та месенджерах: