У січневому випуску #Звітів_наживо на UA: ВІННИЦЯ говоритимемо про роботу ДСНС

У січневому випуску #Звітів_наживо на UA: ВІННИЦЯ говоритимемо про роботу ДСНС

27 січ. 2020

У четвер, 30 січня о 19:20 у прямому ефірі телеканалу UA: ВІННИЦЯ звітуватиме заступник начальника із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС у Вінницькій області Олег Сторожук. Ми запитаємо про результати роботи в 2019 році, перевірки кінотеатрів й торгових центрів на відповідність протипожежним нормам, відкриття пожежних команд у об’єднаних територіальних громадах, статистику пожеж в осінньо-зимовий період, ситуацію на водоймах регіону.

Онлайн-трансляцію #Звітів_наживо дивіться на фейсбук-сторінці UA: ВІННИЦЯ або на сайті філії. Якщо маєте про що запитати Олега Сторожука, напишіть пост чи коментар де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Сторожука. Також можна поставити питання упродовж ефіру за телефоном: 0(432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Нагадаємо, спільний проєкт UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО #Звіти_наживо покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.